petitet

CINEMA OSSEJA - CYCLE GAUDI : PETITET

Projection, cinéma à Osséja
 • Documentaire musical réalisé par Carle Bosch
  Petitet, un ex-músic gitano barceloní, el pare del qual va ser un dels “palmeros” del mític Peret, va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba catalana a l’escenari d’un gran teatre de Barcelona, i, ara, per a poder complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos – genials però indisciplinats– i aconseguir...
  Documentaire musical réalisé par Carle Bosch
  Petitet, un ex-músic gitano barceloní, el pare del qual va ser un dels “palmeros” del mític Peret, va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba catalana a l’escenari d’un gran teatre de Barcelona, i, ara, per a poder complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos – genials però indisciplinats– i aconseguir el miracle que s’entenguin amb… una orquestra simfònica!
  Joan Ximenez, alias Petitet, est tzigane. Afin de réaliser le rêve de sa mère qui va bientôt mourir, il décide de faire tout ce qui est en son pouvoir pour amener la rumba catalane à l'opéra Liceu de Barcelone, au travers d'un orchestre symphonique complet.
 • Tarifs
 • Tarif plein
  À partir de 6 €
 • Tarif réduit
  À partir de 5 €
Horaires
Horaires
 • Le 14 juin 2022 à 20:45